dimecres, 9 d’octubre del 2013

Presentació de l'EcoXarxa Mallorca a S'Hivernacle

Mos conviden a presentar el Projecte de l'EcoXarxa Mallorca a Manacor, amb l'apertura de portes a l'activitat de s'Hivernacle, el nou centre social cooperatiu de Manacor.

Dimecres 9 d'Octubre a les 19:30h.
S'Hivernacle, carrer Antoni Pascual, 23 (Manacor)




Un hivernacle es un espai protegit de terra fèrtil en el que es donen les condicions òptimes per fer créixer vida, fruits, aliment...
En aquest cas, aquest espai volem sigui un hivernacle de projectes, en el que es donin les condicions per néixer i créixer projectes, un espai per l'intercanvi, com les plantes intercanvien CO2 per O2... a s'Hivernacle pots dur allò que ja no té utilitat per tu i trobar el que necessites, i aportar el que saps fer i que sigui la teva moneda de canvi.
Un espai per l'art, la cultura, tot tipus d'activitats per l'enriquiment, formació, tallers, grups d'autocupació, ... apuntar-te al Banc de Terres per compartir i conrear...
A l'espai hi haurà una sala de coworking, una botiga d'intercanvi, una cafetería, un taller creatiu, i una sala multifuncional d'activitats.

L'EcoXarxa Mallorca és un projecte per a la participació i l'autogestió d'una xarxa social i econòmica que ens empoderi, que reforci la nostra confiança, millori les nostres relacions i ens permeti fer camí des de la tendresa d'una nova mirada, que presta més atenció al cor que a la butxaca.

Una xarxa d'intercanvi amb moneda social

Un model econòmic a escala humana

Una alternativa de transició per començar a sortir del capitalisme

Volem estendre la xarxa per tota l'illa, vinculant-nos amb col·lectius socials, grups de consum, productors, associacions, bancs de temps, comerços... que tenen una ètica i una sensibilitat que ens apropa i voluntat de transitar juntes per aquests temps convulsos, coordinant-nos, potenciant-nos, tot unint esforços i millorant els vincles i la comunicació entre totes, caminant en una mateixa direcció, contagiant als altres amb la nostra pràctica quotidiana i amb l'humiltat de qui encara no coneix el recorregut, tot sabent que de les errades s'apren.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada