dimecres, 7 de gener del 2015

Un joc quàntic molt boig: construir un món ideal. Taller gratuit aquest divendres 09/01/15


Per aquest divendres dia 09/01/2015 a les 19h30 
tenim una proposta de joc ben interessant que conduirà el company Mauro Andión.
Dirigirà la construcció d'un món ideal.






Durant el joc haurem de tenir present que des de la física quàntica s’està sostenint que l’observador té la capacitat d’influir en allò que observa; això és, a la seva realitat.
Es diu també que els nostres pensaments i emocions constitueixen formes d’energia; una energia que té consciència i per tant capacitat d’influir dins el camp quàntic, el camp unificat de totes les possibilitats, i materialitzar el producte del seus pensaments i emocions. Procés que realitzem a diari de forma insconscient per a tenir l’experiència de vida que estem sentint.
Resumint, podem dir que en allò en que posem la nostra atenció és atret a la nostra realitat. Quant més definim la nostra intenció i més intensitat posem a l’emoció major poder d’atracció per a que es materialitzi. Per suposat, es deuen tenir en compte aspectes de coherència interna de les motivacions que ens mouen. Amb tot això, volem donar el valor afegit que el joc representa per centrar-se en la solució i deixar enrere el problema, cosa que habitualment a les nostres vides es dona a l’inversa; no parem de queixar-nos dels problemes, de veure’ls de tots els punts de vista imaginables però sense avançar, sense assagar propostes alternatives, encara que sigui de manera imaginària.
Com sempre, us esperam al NAL PATINS aquest divendres per gaudir d'una activitat gratuita que no té límit de places fora del què permeti l'espai. Us atreviu?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada