dimecres, 11 de març del 2015

#OccupyBanking #RetornEnLlibertat

Volem finançar l’equip que des de ja està treballant en el llançament de la campanya #OccupyBanking que pretén situar en el centre del debat públic la total falta de democràcia amb la qual el Banc Central Europeu (BCE) i els grans bancs privats controlen el sistema monetari i especialment la creació de diners. Un pervers sistema basat en el deute amb el qual aquestes institucions -que mai han sigut votades democràticament- segresten la sobirania dels pobles. La campanya #OccupyBanking vol ser també la punta de llança per a crear les condicions que permeten el #RetornEnLlibertat de l’activista Enric Duran.
Així doncs, anem a engegar #OcuppyBanking, una campanya global per a desemmascarar tant al Banc Central Europeu com al sistema bancari i, al mateix temps, enfortir la vigència de l’acció que va fer l’Enric i generar un gran moviment de suport que faci possible el seu #RetornEnLlibertat. Volem traçar el camí per a poder sortir de la clandestinitat al mateix temps que denunciem internacionalment l’entramat del sistema bancari europeu, que ens està condemnant a la pèrdua de la sobirania popular i a l’acumulació de la riquesa per part d’una minoria privilegiada
Igual que en la publicació Crisi el 2008, diverses iniciatives han denunciat aquestes qüestions en els últims anys i algunes han aconseguit certs èxits, com fer arribar el debat sobre la creació de diners al parlament britànic aquesta passada tardor. Ara, amb #OccupyBanking volem treballar dur per enllaçar-les i fer possible que ocupin l’espai en la consciència i el debat públic que es mereixen en tota Europa.
Video comunicat d'Enric Duran -> https://vimeo.com/121030251




Campanya de crowdfunding -> https://www.coopfunding.net/campaigns/occupybanking-retornenllibertat/





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada