dissabte, 5 de març del 2016

CINEFÒRUM: "¿Estas atento? La otra cara del TDAH"




Dijous, 10 de març a les 19h

Al Nucli Autogestionat Patins (Local Ecoxarxa)

CINEFORUM: "¿Estas atento? La otra cara del TDAH"

Documental que recull testimonis de pares/mares amb fills/filles diagnosticats amb TDAH (Trastorn per Dèficit d'Atenció amb Hiperactivitat).


A l'actualitat el diagnòstic de TDAH està assolint xifres epidèmiques. Suposadament ú de cada vint nins i adolescents europeus el pateix, i alguns articles donen la xifra de 400.000 espanyols afectats. Tot això amb tendència a l'alça. Quan els números prenen tals proporcions arriba el moment de plantejar-se si el problema es troba a la nostra manera d'interpretar aquesta realitat. Sigui com sigui, són moltes les veus que sostenen que els diagnòstics de TDAH manquen d'entitat clínica i s'estableixen sobre apreciacions subjectives dels pares. No hi ha cap tipus de condició neurobiològica ni genètica identificada i si moltes famílies on no s'assumeix que l'educació dels nins és més difícil del que es pensaven..

De tot això i més podrem parlar-ne el dijous dia 10 de març a les 19 h al Nucli Autogestionat Patins (Local Ecoxarxa). Passatge particular Antoni Torrandell, 16 de Palma.

Vos hi esperem!!!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada