dimecres, 18 de març del 2015

Concentració Marxes per la Dignitat Mallorca

Plaza España 21 de Marzo 18h

MANIFIESTO
Des de les Marxes de la Dignitat Mallorca, donam suport a la convocatòria estatal de la marxa del 21 de Març, després d'un any amb la històrica convocatòria de les marxes per la dignitat del 22M, on es van mobilitzar més d'un milió de persones a la ciutat de Madrid, entorn d'una protesta reivindicativa sense precedents dins la història de les lluites, creiem que hem de continuar amb la lluita, protesta i organització de lesmarxes, cap a un calendari de protestes davant els governs retalladors i les imposicions de la Troika.
Encara que hi ha un nou cicle electoral i comicis d’aquí a poc, en el mes de maig, hem de continuar amb la protesta i demanda del compliment dels drets socials, laborals i democràtics de la societat. Per això entenem que les illes, han de tenir la seva pròpia veu en les marxes, que vagi cap a organitzar veritablement unes marxes arreu del territori, baix el programa que defensem en el moviment de les marxes per la dignitat.
Ens uneix a tots els moviments socials, marees, entitats i la majoria social treballadora, la lluita i defensa d'uns drets comuns per la dignitat de les persones; Pa, sostre, treball i llibertats democràtiques dels pobles. Per això aquest 21M, de lluita en l'àmbit estatal, aquí també tindrà lloc una concentració el mateix dia 21 de Març a les 18:00 a la Plaça Espanya, donant suport a les accions de la Marxa per la Dignitat, animant a participar i a organitzar les properes manifestacions, accions i lluites que volen aglutinar les marxes.
Ens trobem davant una situació extremadament difícil, una situació límit, d’emergència social, que ens convoca a donar una resposta col•lectiva i massiva de la classe treballadora i dels pobles. També creiem que en la lluita unitària hi ha de tenir un pes important la joventut, la capa social més sensible, davant un futur incert condemnat a patir la continuïtat del sistema capitalista, la joventut ha de tenir cabuda i organitzar-se per lluitar en un front únic, estudiants, joves precaris, treballadors, totes i tots units en un front únic com pot ser les lluites i reivindicacions defensades de forma incondicional dels drets socials, laborals i democràtics.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada